Na pomolu odlazak iz Italije: Jović menja Levandovskog u Barsi?

Interesovanje za srpskog fudbalera u klubu iz Katalonije

05.10.2024. 12:37
  • Podeli:
luka jović-66bf5008e81b3.webp Foto: Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Kako prenose španski mediji, Barselona veruje u svog centralnog napadača Roberta Levandovskog i računa na njega kao prvi izbor.

Međutim, pažljivo prati situaciju na tržištu, jer želi da Poljaku sledećeg leta nađe adekvatnu zamenu. Među potencijalnim opcijama je i ime Luke Jovića, bivšeg igrača madridskog Reala.

Sport izveštava da je na vrhu liste želja Džonatan Dejvid iz Lila. Kanadski napadač, koji je postigao pobednički gol iz penala protiv Real Madrida ranije ove nedelje, jedan je od najtraženijih ofanzivaca koji će postati slobodni sledećeg leta.

Dejvidov agent, Nik Mavromaras, razgovarao je sa nekoliko klubova iz Premijer lige, ali ništa još nije finalizovano. Lil je nestrpljiv da obnovi ugovor sa Dejvidom, ali 24-godišnjak je trenutno velika želja brojnih vrhunskih timova.

 Sa osam golova u 12 mečeva ove sezone i impresivnih ukupno 92 gola u 105 nastupa za Lil, on bi nesumnjivo bio odličan dodatak Barsi.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()