Naježićete se od Živkovićevih reči: Kako je Srbin inspirisao svoje igrače za pobedu protiv Olimpijakosa

Vikao, lupao, postigao gol, pa postao heroj

06.11.2023. 14:32
  • Podeli:
andrija živković, fk PAOK, 8 okt 2023 - AP Photo Giannis Papanikos Tanjug (2)-6547fb7375948.webp Foto: AP Photo/Giannis Papanikos/Tanjug

Večiti derbi je večiti derbi, da li to bilo u Beogradu, Solunu, Milanu, Mančesteru, ista je draž i motivacija igrača.

Andrija Živković se može pohvaliti da je rastao i sazrevao u onom koji važi za najuzavreliji, beogradski, pa je to iskustvo preneo i u sadašnjem timu, PAOK-u.

Grčki crno-beli su juče igrali sa Olimpijakosom i slavili sa 4:2, a sada je obelodanjen snimak iz svlačionice, nastao uoči meča.

Rođeni Nišlija, koji nosi kapitensku traku PAOK-a, bio je najbučniji u svlačionici, a kasnije i na terenu, pa je izrastao u pravog heroja derbija.

Živković je bio jedan od strelaca, ali su navijači već navikli na njegove bravure na terenu, pa ih je oduševio njegov nastup u svlačionici.

Kapiten je saigračima održao govor i jasno poslao poruku kako treba u najvažnijim utakmicama šampionata.

"Vreme je da se sve promeni. Vreme je za pobedu i povratak u Solun sa tri boda. Ali kako ovo da uradimo? Moramo da budemo odlučni da pobedimo. Ne odlazimo odavde bez tri boda. Pokazaćemo svima ko smo i da smo pobednici", vikao je Živković, dok je rukom lupao o sto.

Saigrači su iz njegove želje, dodatno shvatili značaj duela, pa su u jednom momentu vodili sa 4:0. Do kraja su rivalu dopustili da ublaži poraz, ali su bodovi u Solunu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()