"Napustite Partizan": Nekoliko hiljada navijača crno-belih protestovalo protiv uprave kluba

Organizatori protesta su najavili i da će protiv čelnika kluba podneti krivične prijave

16.06.2024. 18:48
  • Podeli:
protest navijača fk partizan partizana, 16 jun 2024 - foto R.Z. ATAImages (1)-666f16ec79278.webp Foto: R.Z./ATAImages

Nekoliko hiljada navijača Partizana protestvovalo je danas u centru Beograda protiv rukovodstva fudbalskog kluba crno-belih.

Navijači crno-belih su se prvo okupili kod Terazijske česme zahtevajući smene rukovodstva fudbalskog kluba Partizan. Pristalice crno-belih su na protestu zatražile od čelnika kluba iz Humske da u roku od sedam dana podnesu ostavke.

Organizatori protesta su najavili i da će protiv čelnika Partizana podneti krivične prijave.

Navijači Partizana su potom organizovali protestnu šetnju, koja je prošla pored  Skupštine i Vlade Srbije.

Organizatori protesta su na pisarnicama Skuštine Srbije i Vlade Srbije predali "Apel za slobodan Partizan", koje je uputilo Udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika crno-belih. 

U Apelu se, između ostalog, traže neopozive ostavke svih rukovodećih organa kluba, kao i raspuštanje sadašnjeg saziva Skupštine i ostavke svakog od 41 predstavnika.

Apel je do sada potpisalo više od 25.000 navijača Partizana.

Foto: R. Z./ATAImages
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()