Umalo tragedija: Prekinut grčki derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa

Navijači povredili igrača

22.10.2023. 20:35
  • Podeli:
fc olympiacos x@ManuHeredia21-65356b58dfeaf.webp Foto: x@ManuHeredia21

Derbi meč grčkog šampionata Grčke između Olimpijakosa i Panatinaikosa prekinut je u 53. minutu zbog incidenata navijača.

U trenutku prekida rezultat je bio 1:1. Panatinaikos je poveo preko Jorgosa Vajanidisa u 28. minutu, a izjednačenje domaćem timu doneo je Medi Kamara u 48. minutu.

Navijači domaćeg tima su potom burno proslavili izjednačenje Olimpijakosa, a na teren su bacali petarde, baklje i tvrde predmete. 

Lokalni mediji navode da je jedna petarda pogodila fudbalera Panatinaikosa Huankara, koji se zagrevao pored terena. Huankaru je ukazana pomoć, a on je na nosilima iznet sa terena u 53. minutu, a fudbaleri gostiju su se povukli u svlačionicu.

Glavni sudija meča Paolo Mareska odlučio je da prekine meč. Još nije poznato da li će utakmica biti nastavljena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()