Njukasl "razbio" Totenhem, Čelsijeva kriza se nastavlja

Odigrana su dva meča današnjeg programa Premijer lige

01.09.2024. 17:06
  • Podeli:
celsi reuters-66d48256ea59f.webp Foto: Reuters

Odigrana su dva meča trećeg kola engleske Premijer lige.

Fudbaleri Čelsija i Kristal Palasa remizirali su rezultatom 1:1, dok je Njukasl na svom terenu pobedio Totenhem sa 2:1.

Čelsi je poveo  u 25. minutu, Nikolas Džekson je iskoristio pas Kola Palmera i doneo prednost domaćinu. Nastavili su "plavci" da dominiraju, ali nisu uspeli da postignu gol.

Kazna je usledila  u 54. minutu, a strelac je bio Eze za 1:1  za izjednačenje.

Njukasl je protiv Totenhema poveo u 37. minutu. Keli je odlično probio po levom boku i još bolje poslao loptu u kazneni prostor za Barnsa, koji je iz punog trka sa 11 metara matirao golmana Vikarija, za 1:0.

Drugo poluvreme je počelo velikim pritiskom Totenhema i to je urodilo plodom u 56. minutu, kada je Barn dao autogol, za 1:1.

Druga lopta u mreži Totenhema viđena je u 78. minutu.

Najveći deo posla završio je Žoelinton, koji je poslao perfektan pas u prazan prostor za Marfija, ovaj je kasnije proigrao Isaka, a Šveđanin pogodio za 2:1 što je bio i konačan rezultat meča.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()