"Orlovi" pali u Kordobi: Rutinska pobeda Španije u Ligi nacija

Loša igra našeg tima u Kordobi

15.10.2024. 22:37
  • Podeli:
fudbaleri srbije profimedia-670ed226342b2.webp Foto: Profimedia

U okviru Lige nacija, fudbaleri Srbije poraženi su od Španije rezultatom 3:0

"Orlovi" su već u 5. minutu morali da vade loptu iz mreže, primljen gol Srbije  delo je defanzivca Emerika Laporta koji se odlično snašao psole centaršuta sa desne strane, odnosno akcije koja je usledila posle kornera.

Pedro Poro je bio taj koji je centrirao na drugu stativu, Laport je odlično skočio i neometano tukao ka Predragu Rajkoviću koji nije mogao ništa da učini.

Na poluvremenu je rezultat ostao nepromenjen.

U drugom poluvremenu, prava demonstracija sile domaćeg tima. Sviran e penal za Špance, Pedro Poro je šutirao, a lopta je na putu ka golu pogodila Veljka Birmančevića u ruku.

Morata je "lansirao" loptu preko prečke gola koji je sačuvao Rajković pa je ostalo 1:0. U 63. minutu, najbolja šansu je imala Srbija. 

Nedeljković je pronašao Mitrovića u šesnaestercu, ali srpski napadač nije zahvatio loptu levom nogom.

Ipak Španci su uspeli doći do novog gola. Sjajna akcija i dodavanje Ruisa, te odmeren udarac levom nogom Morate za 2:0.

Nevolje za srpski tim su se nastavile Pavlović je na ivici kaznenog prostora sa leđa oborio Ojarsabal što je bio direktan crveni karton.

Usledio je novi gol Španaca, Aleks Baena je odlično izveo slobodni udarac i savladao Rajkovića za 3:0.

Do kraja meča nije bilo mnogo uzbuđenja pa je rezultat ostao 3:0 za "Furiju".

 

 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()