Ova tri tima žele Filipa Kostića u svojim redovima

Srpski reprezentativac gotovo sigurno menja sredinu

26.07.2024. 22:45
  • Podeli:
filip kostic fss-6671f87ea009a.webp Foto: Fudbalski savez Srbije

Fudbaleri Juventusa ostali su bez titule u minuloj sezoni, te u narednoj žele da se umešaju u borbu za Skudeto i skinu Inter sa trona.

Čelni ljudi kluba rade na dovođenju pojačanja, a sigurno je da će biti i odlazaka. Na izlaznim vratima kluba iz Torina nalazi se srpski reprezentativac Filip Kostić.

Naime, za krilnog fudbalera interesovanje su pokazala tri kluba - Kristal Palas, Atletiko Madrid i Fenerbahče.

Kako prenosi italijanski "Corriere dello Sport" , pomenuti klubovi još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu, ali se očekuje da to učine u narednim danima.

Ukoliko se odluči za Fenerbahče, pridružiće se doskorašnjem kapitenu reprezentacije Srbije, Dušanu Tadiću.

Podsećanja radi, Kostić je u Juventus došao 2022. godine iz Ajntrahta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()