Pogba bi mogao da postane saigrač Karimu Benzemi

Mediji tvrde da je Francuz bio u Saudijskoj Arabiji

10.07.2023. 12:25
  • Podeli:
pogba-reuters.jpg

Rukovodstvo Al Itihada ponudilo je francuskom fudbaleru Polu Pogbi (30) višegodišnji ugovor po kome će zarađivati 100 miliona evra po sezoni, prenosi sajt "Gol".

Pogba je 2022. godine stigao u Juventus iz Mančester junajteda kao slobodan igrač, a prošle sezone je zbog problema sa povredama propustio Svetskog prvenstvo u Kataru. On je odigrao samo 161 minut na 10 mečeva za torinski klub.

"Gol" navodi da je Pogba posetio klupski kamp Al Itihada, a čelnici saudijskog prvoligaša mu navodno nude 100 miliona evra po sezoni. Ugovore sa Al Itihadom su u letnjem prelaznom roku potpisali Karim Benzema i N'Golo Kante.

Međutim, italijanski mediji navode da Pogba želi da ostane u Juventusu, jer se oseća dužnim klubu za prošlu sezonu.

Pogba je igrao za Mančester junajted u sezoni 2011/2012, a potom je četiri godine igrao za Juventus pre nego što se vratio u klub sa "Old traforda".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()