Potez za najavne i odjavne špice: Golman Irana vodio loptu preko celog terena i dao super gol

Spektakl na plaži u Dubaiju

21.02.2024. 16:03
  • Podeli:
iran golman screenshot-65d5c1073a071.webp Foto: Screenshot/X/Iranianregista/S.H.A.

Svetsko prvenstvo u fudbalu na pesku ovih dana održava se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a nekoliko dana od početka napravljen je potez za divljenje koji je brzo obišao svet.

Golman reprezentacije Irana Sejed Mirjalili postigao je pogodak za televizijske špice.  

Krenuo je od svog gola, čak 11 puta dotakao loptu žonglirajući, a onda preciznim i jakim volejom smestio je u same rašlje protivničkog gola za rezultat 2:2.

Iran je na kraju u utakmici 3. kola grupe B pobedio selekciju Tahitija rezultatom 5:3, a Mirjalili je postigao još jedan pogodak.

Obe selekcije nastaviće takmičenje na turniru u plej-ofu jer su Iran i Tahiti u grupi bili bolji od favorizovanih selekcija Španije i Argentine.

FIFA je poklonila veliku pažnju ovom događaju, a sve utakmice gleda i predsednik Đani Infantino. Utakmice Svetskog prvenstva se igraju na peščanim terenima plaže u Dubaiju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()