Poznata suma koju će selektor Srbije dobiti za plasman na EP: Dogovoreno 12 odsto

Premija unapred dogovorena

20.11.2023. 16:08
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi_FSS-1668444008452.webp Foto: FS Srbije

Fudbalski savez Srbije će od Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) dobiti 9.500.000 evra za plasman na Evropsko prvenstvo, a odličnu svotu na svom računu dobiće i selektor Dragan Stojković Piksi.

Trener, koji je blizu toga da postane najbolji selektor Srbije, dogovorio je premiju od 12 odsto, što znači da će dobiti 1.140.000 evra.

Srbija se plasirala na Evropsko prvenstvo nakon što je u Leskovcu odigrala 2:2 s Bugarskom.

Poraz je Srbiju mogao da ostavi bez šansi za direktan plasman da je Mađarska izgubila kod kuće od Crne Gore, ali je ta utakmica okončana pobedom domaćina rezultatom 3:1. A sva scenarija su tokom utakmica bila u igri.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()