Predsednik dao podršku fudbalerima Vojvodine: Ko voli, sada neka pokaže

Novosađani u narednom kolu dočekuju Spartak

19.02.2024. 08:53
  • Podeli:
Fudbaleri Vojvodine-65d308c10359f.webp Foto: FK Vojvodina

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić preuzeo je odgovornost za rezultate u tekućoj sezoni, istakao da veruje u igrače i pozvao navijače da pruže podršku ekipi, jer im je ona sada najpotrebnija.

Vojvodina je u prva dva prolećna kola igrala van svih očekivanja, a takav joj je bio i rezultat. Prvo je remizirala protiv Mladosti u Novom Sadu (1:1), a potom je poražena od Radničkog u Kragujevcu (2:1).

"Kao predsednik kluba preuzimam lično na sebe krivicu za sve rezultatske probleme koje imamo u ovoj takmičarskoj sezoni, ali želim i da izjavim da potpuno verujem u igrače koji nose dres Vojvodine da će naći načina da ovu sezonu iznesu na svojim plećima onako kako se od njih očekuje. Želim da im dam javnu podršku i poručim da verujem u njih. Svaki sledeći meč za naš klub biće presudan, pa pozivam sve koji žele da pruže podršku da to i pokažu u narednim danima, nedeljama i mesecima na stadionu, jer se ljubav i podrška sad najviše vide i prepoznaju", poručio je Zbiljić.

Vojvodina u narednom kolu dočekuje ekipu Spartaka.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()