Prolećna fudbalska sezona: Partizan gostuje u Ivanjici, Zvezda dočekuje Voždovac

Navijači Zvezde su najavili spektakl na otvaranju prolećnog dela sezone

10.02.2024. 11:23
  • Podeli:
fk crvena zvezda njegoš petrović M.M.ATAImages-659c0579d7c5c.webp Foto: M.M./ATAImages

Prolećna sezona u fudbalskoj Superligi Srbije koja je počela juče pobedom Čukaričkog u Surdulici (3:0), nastavlja se danas, a u centru pažnje su gostovanje lidera šampionata Partizana Javoru i meč između Crvene zvezde i Voždovca na stadionu "Rajko Mitić". 

Partizan u drugi deo sezone ulazi sa nekoliko promena u timu, otišli su standardni prvotimci Mihajlo Ilić i Kristijan Belić, ali sa istim trenerom Igorom Duljajem i pokušaće da nastavi sa dobrim igrama i rezultatima koje je prikazivao i ostvarivao u većem delu jesenjeg dela sezone. Utakmica u Ivanjici će biti pravi test za Duljajeve izabranike da pokažu da li s pravom gaje šampionske ambicije, a kao i na svakom gostovanju jesenas, i u Ivanjici će "crno-beli" imati ogromnu podršku sa tribina. 

Crvena zvezda dočekuje Voždovac na novom debiju povratnika u klub, trofejnog trenera Vladana Milojevića, koji će pokušati da dovede klub do sedme uzastopne titule prvaka Srbije. Kostur ekipe iz jesenjeg dela je ostao na okupu, ali je Milojević već na pripremama pokazao da će igra biti drugačija. Navijači Zvezde su najavili spektakl na otvaranju prolećnog dela sezone pa se očekuje da "Marakana" bude solidno ispunjena na prolećnoj premijeri.

Superliga, 20. kolo: Radnik - Čukarički 0:3. Danas: Železničar - Novi Pazar (13), Javor - Partizan (14), Vojvodina - Mladost (15), Crvena zvezda - Voždovac (16,30). Nedelja: IMT - TSC (15), Napredak - Spartak (16,30).
Tabela: Partizan 47, Crvena zvezda 46, TSC 37, Čukarički 32, Novi Pazar 29...

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()