Rajković demantovao glasine: Nije istina da neću da igram dok je Piksi selektor

Rajković je bio svetla tačka naše reprezentacije na EURO

27.06.2024. 10:05
  • Podeli:
rajkovic AP PhotoThanassis Stavrakis-667057fa1cc3f.webp Foto: AP PhotoThanassis Stavrakis

Fudbalska reprezentacija Srbije je neslavno završila takmičenje na Evropskom prvenstvu. Naš tim je završio kao poslednji u grupi C, sa samo dva osvojena boda.

"Umoran sam, razočarani smo, ali biće bolje. Ne, nije istina da neću da igram dok je Piksi selektor", rekao je golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković po povratku u Beograd.

Pojedini mediji preneli su danas da grupa igrača, među kojima je i Rajković, ne želi da nastavi reprezentativnu karijeru, ako Stojković ostane.

Rajković je na EURO bio prvi golman i sjajno je odradio posao na sve tri utakmice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()