Rajković nakon meča sa Danskom: Pokazali smo kako se gine za Srbiju

Naš golman ne krije razočarenje nakon meča

25.06.2024. 23:14
  • Podeli:
rajkovic AP PhotoAriel Schalit-667b32f3b2a2a.webp Foto: AP PhotoAriel Schalit

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da obezbede plasman u osminu finala na Evropskom prvenstvu - u odlučujućem duelu, u 3. kolu grupe C, Orlovi su igrali nerešeno protiv Danske - 0:0, završivši tako takmičenje na poslednjem, četvrtom mestu.

Golman našeg tima, Predrag Rajković je nakon meča izneo utiske.

" Ostaje definitivno žal, ovo je fenomenalna grupa momaka. Vredno smo radili, verovali smo, zaslužili smo da prođemo dalje, ali šta da se radi", rekao je Rajković i dodao:

"Pod utiskom sam jer mi smo pokazali kako se gine za Srbiju, to je fudbal. Moramo se okrenuti dalje, žao mi je navijača, zahvaljujem se, bodrite nas i dalje".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()