Real nudi Krosu, Modriću i Asensiju nove ugovore

Čelnici kluba iz Madrida ne žele da propuste priliku sa igračima sa kojima su zadovoljni

03.11.2022. 21:20
  • Podeli:
Luka Modric_Anadolija-1667422124231.webp Foto: Anadolija

Čelnici Real Madrida spremni su da ponude produženje ugovora fudbaleru kluba i hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću do juna 2024. godine, prenosi "Kadena ser".

Modrić ima ugovor sa Realom do kraja sezone, ali čelnici španskog kluba su spremni da još jednom produže saradnju sa hrvatskim fudbalerom.

Real želi da ponudi produženje ugovora i Toniju Krosu.

"Oba fudbalera su bliže odluci da ostanu nego da napuste Real. Čelnici madridskog kluba su optimisti što se tiče Modrića, a prilično su optimisti kada je u pitanju nemački fudbaler", prenose španski mediji.

Čelnici Reala će navodno Marku Asensiju da ponude trogodišnji ugovor, pošto su zadovoljni partijama španskog fudbalera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()