Rekonstrukcija u Humskoj: Poznato kako će izgledati stručni štab Partizana

Ovo će biti treći mandat Stanojevića na klupi crno-belih

08.06.2024. 17:33
  • Podeli:
Aleksandar Stanojević-63c6fa7363ecc.webp Foto: Profimedia

Novi trener Partizana će biti Aleksandar Stanojević kome će ovo biti treći mandat na klupi crveno-belih.

Stanojević će u velikoj meri će, u odnosu na prethodni period, promeniti stručni štab crno-belih, a staf šefa stručnog štaba će biti prilično proširen, sa šestoricom novih trenera sa različitim ulogama.

Dodaje se da će uz Stanojevića, još trojica imati PRO licencu, što je novom strategu crno-belih bilo od izuzetnog značaja.

U stručnom štabu Stanojevića biće Radomir Koković, Milan Kuljić,  Branisalv Vukašinović, sa kojim Stanojević sarađuje nekoliko godina i bio je deo stafa i u prethodnom mandatu trenera u Humskoj, saznaje Telegraf.

Stanojević je iz prethodnog stručnog štaba zadržao Marka Jovanovića, dok je Đorđije Ćetković, prekomandovan iz omladinske škole, odnosno iz kadetske selekcije.

FOTO: PROFIMEDIA

Što se golmana tiče, brigu o njima će voditi Aleksandar Kirovski, dosadašnji trener u filijali Teleoptiku.

Za analitikue je zadužen Lazar Tomiću, a isti posao će obavljati i mladi Miloš Podunavac.

Iz prethodnog stručnog štaba je ostao i kondicioni trener Miša Filipović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()