Favoriti pakuju kofere: Meksiko remijem sa Ekvadorom ispao sa Kupa Amerike

Venecuela će u četvrtfinalu Kupa Amerike igrati sa Kanadom, dok će se Ekvador sastati sa Argentinom

01.07.2024. 10:08
  • Podeli:
kup amerike 2024, fudbalska reprezentacija meksika ekvadora - 1 jul 2024 - foto Retuers-668260b714576.webp Foto: Retuers

Favoriti nisu opravdali očekivanja - u meču trećeg kola grupe B, selekcije Ekvadora i Meksika odigrale su jutros u Glendejlu bez golova, pa će Meksikanci morati da pakuju kofere.

Fudbaleri Venecuele pobedili su u istoj, B grupi u Ostinu, selekciju Jamajke rezultatom 3:0 (0:0) u meču poslednjeg, trećeg kola Kupa Amerike. Golove za Venecuelu su postigli Eduard Belo u 49, Salomon Rondon u 56. i Erik Ramirez u 85. minutu.

Prvo mesto na tabeli osvojila je Venecuela sa devet bodova, dok je Ekvador drugi sa četiri. Ove dve selekcije su izborile plasman u četvrtfinale Kupa Amerike.

Meksiko je na kraju osvojio treće mesto sa četiri boda, a ova selekcija je ostala bez plasmana u četvrtfinale zbog lošije gol-razlike u odnosu na Ekvador. Jamajka je poslednja na tabeli bez bodova.

Venecuela će u četvrtfinalu Kupa Amerike igrati sa Kanadom, dok će se Ekvador sastati sa Argentinom.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()