Rezervista Katai sprečio iznenađenje: Poslednje plasirana ekipa namučila Zvezdu

Izveštaj zvuči mnogo ubeljivije od utakmice koja se igrala u Surdulici

07.04.2024. 18:15
  • Podeli:
aleksandar-katai-fk-crvena-zvezda.jpg

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su poslednjeplasirani Radnik u Surdulici rezultatom 2:0 u 29. kolu Superlige Srbije, a strelac oba gola bio je rezervista Aleksandar Katai.

U prvom poluvremenu obe ekipe su imale po jednu odličnu šansu, ali je udarac Jovana Anđelkovića odbranio golman Crvene zvezde Omri Glazer, a ni napadač gostiju Piter Olanjinka nije uspeo da pogodi mrežu iz izgledne prilike. 

U 65. minutu Haris Hajdarević je imao stopostotnu šansu za Radnik, ali je ponovo Glazer bio na visini zadatka i sprečio vođstvo domaćih.

Četiri minuta kasnije Zvezda je lako mogla do gola, ali je fenomenalnu priliku propustio Hvang In-Beom, poslao je loptu iznad prečke iz veoma izgledne pozicije. 

Prvi gol delo je igrača Zvezde koji su ušli sa klupe - asistent je bio Žan-Filip Kraso, a strelac Katai u 75. minutu.

Katai je za razliku od prvog gola, koji je postigao nogom, drugi dao udarcem glavom, sa peterca, posle centaršuta Srđana Mijailovića.

Zvezda je lider Superlige sa 74 boda, sedam više od Partizana, koji dočekuje Novi Pazar i obezbedila je prvo mesto uoči plej-ofa.

U poslednjem kolu regularnog toka Zvezda dočekuje Železničar, ali će pre toga biti domaćin Vršcu u četvrtfinalu Kupa Srbije.  Radnik je ostao prikovan za poslednje mesto sa 14 bodova, a u poslednjem kolu će gostovati Napretku u Kruševcu. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()