Roma i Liverpul upisali pobede, remi Karabaga i Bajera u osmini finala LE

Revanš mečevi su na programu 14. marta u Brajtonu, Liverpulu i Leverkuzenu.

07.03.2024. 21:22
  • Podeli:
FK roma fk brajton AP PhotoAlessandra Tarantino via Tanjug-65ea20356f8b8.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino via Tanjug

Fudbaleri Rome pobedili su danas na domaćem terenu ekipu Brajtona sa 4:0 (2:0) u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Golove za italijanski tim postigli su Paulo Dibala u 13. minutu, Romelo Lukaku u 43. minutu, Đanluka Manćini 64. minutu i Brajan Kristante u 68. minutu.

AP PhotoPetr David Josek via Tanjug

U ostalim utakmicama osmine finala ekipa Karabaga je remizirala sa ekipom Bajer Leverkuzena sa 2:1, koji je tako ostao neporažen u svim takmičenjima od početka sezone, dok je Liverpul na gostovanju u Pragu pobedio Spartu sa 5:1.

Revanš mečevi su na programu 14. marta u Brajtonu, Liverpulu i Leverkuzenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()