Sanja o Ligi šampiona, zato je i došao: Zvezda zvanično predstavila novo pojačanje

Već su ozvaničeni dolasci Dalsija Gomeša, Nemanje Stojića i Luke Ilića

17.06.2024. 14:26
  • Podeli:
dalsi gomeš-66702a56ea040.webp Foto: X/@crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezde pripreme za sezonu pred nama počeće zvanično danas oko 18 časova, a nekoliko sati ranije u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" organizovana je i promocija novog igrača.

Već su ozvaničeni dolasci Dalsija Gomeša, Nemanje Stojića i Luke Ilića, a sada je u Ljutice Bogdana i predstavljen pomenuti Portugalac.

"Hvala vam što ste došli, hvala i klubu što me doveo. Ovo je potpuno novi nivo u mojoj karijeri, san mi je bio da igram u ovako velikom klubu kao što je Zvezda. San mi je takođe da zaigram u Ligi šampiona, to je još jedan od razloga što sam zahvalan jer sam ovde i što sam dobio šansu", kazao je centralni vezni koji je potpisao ugovor po principu "2+1".

Dalsio je upravo u APOEL-u sarađivao sa trenerom Vladanom Milojevićem.

"Naš odnos je odličan. Milojević i čitav stručni štab je zaslužan što sam ovakav igrač kakav sam danas. Nadam se da ću mojim igrama doprineti našem uspehu", dodao je on.

Portugalac će nositi dres sa brojem 22.

"Nosim ovaj broj jer je to datum mog rođenja i rođenja moje ćerke", istakao je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()