Serhio Ramos upisao rekord u dresu PSŽ

Španski fudbaler je prvi igrač sa najviše odigranih utakmica u kojima francuski tim nije poražen

30.10.2022. 10:18
  • Podeli:
sergio-ramos-reuters.jpg

Serhio Ramos je postao prvi igrač PSŽ koji je ostao neporažen u prvih 30 utakmica. Za razliku od prošle sezone, španski defanzivac redovno igra za PSŽ  u Ligi 1. 

Od kada je došao novi trener i dao Ramosu minutažu, on kao da se naglo potpuno oporavio od čestih povreda. Španski defanzivac je odigrao 17 od mogućih 19 utakmica, a bio starter na 16. Dva meča je propustio jer je bio suspendovan, protiv Olimpika iz Marseja i Ajačija. 

"Srećan sam što imam više minuta na terenu i što pokazujem dobar nivo", rekao je Serhio Ramos nakon što je oborio rekord

Dosadašnji rekorder u Ligi 1 držao je Huan Pablo Sorin od 21 utakmice bez poraza u Ligi 1. Španac je već na 23 (18 pobeda i pet remija).

"Ramos je jedan od lidera u svlačionici. Dobro se oseća fizički i nije propustio nijedan trening. Pokazuje da je spreman da nastupi cele sezone", upozorio je trener PSŽ Galtier

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()