Šok na Evropskom prvenstvu: Foden napustio kamp Engleske

On je kao prvoplasiran završio u grupi C

26.06.2024. 17:20
  • Podeli:
marcus rashford_phil foden_profimedia-1669753884087.webp Foto: Profimedia

 Engleski reprezentativac Fil Foden  je napustio reprezentaciju, potvrdio je tamošnji fudbalski savez.

U saopštenju FA se navodi da je fudbaleru Mančester sitija dozvoljeno da se vrati u domovinu zbog, kako je najpre preneto porodičnih problema.

Ipak, ispostaviće se da je daleko od problema jer je Foden otputovao u Mančester kako bi prisustvovao rođenju trećeg deteta. Timu će se priključiti najkasnije u nedelju

Foden je bio deo tima koji je kao prvoplasiran završio u grupi C. Igrao je na sva tri meča, ali nije uspeo da se upiše u strelce niti da asistira.

Engleska će u osmini finala Evropskog prvenstva igrati protiv Holandije ili trećeplasirane ekipe iz grupe E.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()