Stanojević i Vrba zadovoljni žrebom: Nadigravaćemo se

Žreb u Nionu je odlučio da Partizan za protivnika u šesnaestini finala Lige konferencije dobije Spartu iz Praga.

13.12.2021. 17:00
  • Podeli:
Pavel Vrba foto Pixell Foto Jonathan MoscropPA ImagesPIXSELL.jpg Foto: Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL

Posle izvučenih kuglica treneri oba kluba niti se raduju niti tuguju. 

"Svaka ekipa u ovom žrebu je bila jaka za nas. Hteli smo da izbegnemo PSV, Lester, Marsej. Da smo mogli da biramo to bi nam bile jedine želje. Sparta spada u prihvatljive protivnike. Poštujemo ekipu iz Praga. Ićićemo da pokušamo da se nadigramo i uradimo najbolje za nas", rekao je posle žreba trener Partizana Aleksandar Stanojević.

S druge strane Pavel Vrba, trener Sparte iz Praga poznaje rivala iz Beograda i smatra da je ozbiljan protivnik:

"Partizan se svake godine bori za titulu u domaćem prvenstvu, a trenutno je prvi u šampionatu Srbije sa odličnim skorom. Primaju malo golova, ali su dobri i u ofanzivi. Reč je o ekipi koju čine domaći igrači. Poštujemo njihovu snagu, ali želimo da prođemo u narednu fazu takmičenja".

Prvi meč je na programu 17. februara u Pragu, a revanš sedam dana kasnije, 24. februara, u Beogradu.


 

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()