Švajcarci nezadovoljni terenom u Nemačkoj: Pisali i UEFA

Upućena je i zvanična žalba organizatorima

12.06.2024. 14:30
  • Podeli:
Švajcarska Profimedia-66698f6d4f0d6.webp Foto: Profimedia

Fudbalski savez Švajcarske uputio je zvaničnu žalbu organizatorima zbog lošeg terena u kampu fudbalske reprezentacije pred početak Prvenstva Evrope.

Vest o žalbi koju je uložila Švajcarska potvrdila je u utorak Evropska fudbalska unija.

Švajcarci su prvi trening odradili u ponedeljak na stadionu Štutgarter Kikersa na terenu koji je postavljen pred sam dolazak delegacije Švajcarske.

U ponedeljak su se pojavili i snimci selektora Švajcarske Murata Jakina koji pregleda travu i već se po njegovom izrazu lica moglo naslutiti da nije zadovoljan stanjem koje je zatekao na Valdau stadionu.

Fudbalski savez Švajcarske naveo je u utorak da je pisao UEFA kako bi izneo stav da teren ne ispunjava standarde, ali da će reprezentacija ipak trenirati na njemu jer je alternativa komplikovana.

Švajcarska je mogla da treninge preseli na stadion Štutgarta, ali bi to, kako su naveli iz saveza, zahtevalo previše putovanja za igrače.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()