Terzić: Želimo pet titula u narednih pet godina

Crveno-beli su vezali sedam titula u Superligi Srbije, ali nikad nije dosta

29.06.2024. 14:17
  • Podeli:
terzić zvezdan tanjug-659e783192c88.webp Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je nove uspehe kluba iz Ljutice Bogdana.

Crveno-beli su vezali sedam titula u Superligi Srbije, s tim da bi Terzić želeo još barem pet.

"Želimo da u narednih pet godina osvojimo pet novih titula i prišijemo četvrtu zvezdicu na grb našeg kluba, čime može da se pohvali mali broj klubova u Evropi. Kad je reč o Evropi, želimo grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope svake godine, jer samo učešće u UEFA takmičenju nam donosi velike prihode neophodne da Crvena zvezda raste kao klub", rekao je Terzić.

Osvrnuo se i prethodne rezultate kluba.

"Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i da minuli rad u Zvezdi ne postoji. Sami smo podigli lestvicu očekivanja i navikli crveno-belu armiju na pobede, titule i svakodnevne uspehe. U skladu s tim, želimo da napravimo korak više i da svaka sledeća sezona bude bolja od prethodne. Ne postoji odmor kada se pravi moćna Crvena zvezda", istakao je Terzić i dodao:

"I u ovoj godini smo osvojili duplu krunu i pokazali apsolutnu dominaciju u srpskom fudbalu. Već smo obezbedili grupnu fazu Lige Evrope, a krajem avgusta nas očekuje plej-of za Ligu šampiona. Uradićemo sve što je potrebno da u ovu sezonu uđemo još bolji i organizovaniji, ponovimo i nadmašimo rezultate iz prethodne sezone. Kad pogledamo prethodnih 10 godina, moramo da budemo izuzetno zadovoljni rezultatima. Osvojili smo osam titula, od čega sedam u nizu. Na sve to, uspeli smo da osvojimo i četiri uzastopne duple krune. O tome koliko smo uspešni, govori činjenica da rušimo sopstvene rekorde, što je odlika istinskih šampiona".

Terzić podvlači da je Zvezda dominantna u Srbiji.

"Kad smo u junu 2014. godine krenuli na ovaj put, Crvena zvezda je na UEFA listi bila 205. klub u Evropi. Danas sa ponosom možemo reći da smo konstantno među 40 najboljih klubova Evrope. Sada, u junu 2024. godine, Crvena zvezda je apsolutno dominantna kada je reč o Srbiji, dok smo u Evropi veoma konkurentni sa osmogodišnjim kontinuitetom", zaključio je Terzić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()