Ni Austrija ni Grčka: Aleksandar Dragović karijeru nastavlja na Kipru

Veliki preokret u slučaju bivšeg Zvezdinog kapitena

01.07.2024. 16:58
  • Podeli:
dragovic-6652353b70f1f.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović će uskoro biti promovisan u novom klubu.

Populani "Drago" se povezivao sa potpisom za bečku Austriju, a potom i Olimpijakos. No, nijedan od ta dva kluba neće biti njegov naredni, saznaju "Sportske net".

Naime, prema informacijama, Dragović je poprilično iznenadio svojim izborom i dogovorio je dolazak u Aris iz Limasola.

Kiparski klub se borio u plej-ofu tamošnjeg prvenstva prošle sezone da bi završili kao četvrtoplasirani, bez prilike da nastupaju u Evropi.

Definitivno veliko iznenađenje imajući u vidu da je u Crvenoj zvezdi imao zagarantovanu Ligu šampiona, te da bi se za Evropu borio u Austriji iz Beča, dok bi u Olimpijakosu sigurno igrao Ligu Evrope.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()