Transfer bomba u Superligi: Njukasl odvodi čudo od deteta iz "Jedinstva"

Od potencijalnog transfera bi Jedinstvu pripalo 600.000 evra

27.06.2024. 12:40
  • Podeli:
fk jedinstvo ub-6648f8f382f21.webp Foto: FK Jedinstvo Ub

Defanzivac Jedinstva sa Uba Miodrag Pivaš nalazi se pred transferom karijere. Naime, za njega je ozbiljno je zainteresovan Njukasl. Pomenuti fudbaler viđen je ispred Sent Džejms parka u društvu menadžera, što je odmah izazvalo spekulacije o transferu.

Od potencijalnog transfera bi Jedinstvu pripalo 600.000 evra.

Nedavno je Miodragu Pivašu govorio i prvi čovek Jedinstva Nemanja Matić koji ga je uporedio sa Nemanjom Vidićem i Branislavom Ivanovićem.

Pivaš može da igra i na poziciji defanzivnog veznog, a za tim sa Uba upisao je 35 mečeva i postigao jedan pogodak.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()