UEFA odredila sudije: Ko će suditi na utakmicama na EURO 2024 u ponedeljak

UEFA je odredila arbitare za utakmice koje su na rasporedu sutra

15.06.2024. 11:43
  • Podeli:
uefa euro 2024, ep u fudbalu, evropsko prvenstvo u fudbalu, ep u fudbalu u nemačkoj 2024 - shutterstock-6627bd5b6887c.webp Foto: Shutterstock

Španski arbitar Hesus Hil Manzano određen je za glavnog sudiju meča Austrija - Francuska koji je na programu u ponedeljak od 21 čas u Dizeldorfu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA). 

Utakmicu prvog kola grupe D sudiće četiri Španca i jedan Ukrajinac.  

Pomoćnici Manzanu na samom terenu biće zemljaci Dijego Barbero i Anhel Nevado, a četvrti arbitar biće Mikola Balakin iz Ukrajine. 

Glavni u VAR sobi biće Španac Huan Martinez Munuera.  

UEFA je danas odredila i sudije za mečeve Rumunija - Ukrajina i Belgija - Slovačka u grupi E. 

Glavni sudija meča Rumunija - Ukrajina koji se igra u ponedeljak u 15 časova u Minhenu biće Šveđanin Glen Niberg. 

Njemu će na terenu pomagati zemljaci Mahbod Beigi i Andreas Sederkvist, četvrti sudija biće Norvežanin Espen Eskas, dok će u VAR sobi biti Holanđanin Rob Diperink.

Kad je u pitanju meč Belgija - Slovačka, koji se igra u ponedeljak od 18 časova u Frankfurtu, glavni abritar će biti Turčin Umut Meler. 

Asistenti će mu biti zemljaci Emre Ejisoj i Kerem Ersoj. 

Četvrti sudija biće Holanđanin Serdar Gezobojok, a u VAR sobi će sedeti Bastijan Dankert iz Nemačke. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()