Čeferin govorio o Srbiji: Prvi čovek UEFA-e imao reči hvale za Piksijev tim uoči meča sa Slovenijom

Ovaj meč biće odigran u četvrtak, 20. juna, od 15 časova u Minhenu

18.06.2024. 14:55
  • Podeli:
Čeferin i Džajić-65c54905ee93a.webp Foto: FSS

Aleksandar Čeferin, predsednik UEFA-e, govorio je o meču između Srbije i Slovenije, koji će biti odigran u četvrtak, 20. juna, od 15 časova u Minhenu. On ističe da obe reprezentacije imaju kvalitet.

"Juče sam gledao meč između Srbije i Engleske. Srbi su jako dobar tim. Ako mislimo da ćemo Srbe lako pobediti ili računamo na tri boda, onda smo malo naivni. Ali oni su apsolutno naivni ako misle da će uspeti protiv Slovenije, očekujem veliki spektakl", rekao je Čeferin, inače Slovenac, u ponedeljak, 17. juna, prenosi 24ur.si.

Zadovoljan je i kvalitetom šampionata Evrope u fudbalu, koji se trenutno igra u Nemačkoj.

"Vidimo mnogo golova na šampionatu, uživao sam u svakom meču. Sve je savršeno", rekao je Čeferin i dodaje da navija za svou rodnu Sloveniju.

"Naravno, svi smo emotivni kada ovo gledamo. Lagao bih da ne bih potvrdio da navijam za Sloveniju. Navijači su fantastični. Ali očekujem ih još više u Minhenu, jer je bliže i verovatno svi voleo bih takvu bivšu jugoslovensku utakmicu", rekao je predsednik UEFA Aleksandar Čeferin.

Podsetimo, u prvom kolu C grupe Slovenija je remizirala sa Danskom 1:1, dok je Srbija izgubila od Engleske sa 1:0.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()