EURO bez nje ne može da prođe: Pogledajte kako je Ivana Knol napravila haos u Nemačkoj

Ovo svi čekaju

18.06.2024. 15:03
  • Podeli:
Ivana Knol 3_Profimedia-6484c682eb6e6.webp Foto: Profimedia

Hrvatski navijači verno bodre svoje Vatrene, a atmosfera u Nemačkoj se zahuktava pred sutrašnji meč Hrvatske protiv Albanije.

Među vernim fanovima fudbala našla se i vatrena Ivana Knol koja se polako priprema da svim snagama navija za svoj tim, za svoju zemlju.

Slobodno vreme provodi na ulicama nemačkih gradova, gde svojim izgledom privlači veliku pažnju turista. Tako je nedavno "u sred bela dana" ponela top majicu sa obeležjima Hrvatske, a celokupno izdanje je upotpunila običnom sivom trenerkom.

Fotke je odmah objavila na Instagramu, a bujne grudi bile su u prvom planu. Naravno, ni komentari Ivaninih brojnih pratilaca nisu izostali, te su joj mnogi poručili da je prelepa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()