Peh za Hrvate: Vlašić zbog povrede propušta preostali deo Evropskog prvenstva

Fudbaler Torina će napusti kamp nacionalnog tima

18.06.2024. 15:12
  • Podeli:
Vlasic Pasalic Press_Igor Kralj_Pixsell-1669733857170.webp Foto: Igor Kralj/Pixsell

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić propustiće zbog povrede mišića preostali deo Evropskog prvenstva u Nemačkoj, saopštio je danas Fudbalski savez Hrvatske (HNS).

Vlašić se povredio na treningu, a posle dodatnih pregleda je utvrđeno da se radi o rupturi mišića.

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić odlučio je u dogovoru sa Vlašićem i lekarskim timom da fudbaler Torina napusti kamp nacionalnog tima.

"Izuzetno mi je žao što zbog ove nove povrede neću moći da pomognem ekipi na EP. Učinio sam zaista sve kako bih se spremio za pripreme. Ekipi želim puno sreće, verujem maksimalno u njih i siguran sam da će da ostvari uspeh na EP", rekao je Vlašić.

Hrvatska je u prvom kolu grupe B poražena od selekcije Španije (0:3). Hrvatska će sutra igrati sa Albanijom, a u poslednjem kolu grupne faze, 24. juna sastaće se sa Italijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()