Uprkos zabrani: Navijači Zvezde na utakmici protiv Intera

Okačili su i transparent "Crvena zvezda - Bari 1991"

01.10.2024. 21:05
  • Podeli:
navijaci zvezde TANJUGŽELJKO VUČKOVIĆ-66fc464508283.webp Foto: TANJUG ŽELJKO VUČKOVIĆ

Nekoliko desetina navijača Crvene zvezde, uprkos zabrani italijanske policije, nalazi se na tribinama stadiona San Siro i gledaće utakmicu protiv Intera.

Na južnoj tribini uoči meča navijači, koji su uspeli da izbegnu zabranu, okačili su i transparent "Crvena zvezda - Bari 1991", koji je istina brzo sklonjen.

Zvezdaši su tokom dana pokušavali da pronađu "rupu u obezbeđenju" i očigledno uspeli, posebno što su mnogi stigli iz okolnih zemalja i imaju pasoše koji nisu srpski.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()