Patriotizam vaterpolista na delu: Srbi uz Srbe uvek i svuda

"Delfini" otputovali u Minhen kako bi bodrili "Orlove"

25.06.2024. 17:17
  • Podeli:
Vaterpolisti Srbije-65ce257138979.webp Foto: VSS

Pre par dana osvanula je informacija da će srpski vaterpolisti zajedno otputovati u Minhen kako bi bodrili našu reprezentaciju protiv Danske.

To su i učinili, sa velikom nadom i željom za prolaz dalje naši momci će biti velika podrška izabranicima selektors Dragana Stojkovića u meču sa Dancima. Oni će prevaliti autobusom nepunih 400 kilometara od Kranja i Minhena, jer Srbi treba da budu podrška jedni drugima uvek i svuda.

REUTERS

"Znali smo da je Minhen blizu Kranja, videli da nije velika razdaljina i da lako možemo da uklopimo obaveze sa utakmicom. Zašto to ne iskoristiti? Pričali smo među sobom i zajednički doneli odluku da dođem protiv Danske i pružimo podršku. Normalno je da se srpski sportisti podržavaju, kad god imaju priliku, uvek i svuda. Tako bi trebalo da bude", rekao je kapiten Nikola Jakšić jza Mozzart Sport, odmah nakon treninga.

U Kranj samo što su stigli, a biće put pod noge. I to posle dana kada su imali dva treninga, a imaju ga i danas. Uslov da odu bio je da se ne odstupa od plana, da se odradi sve po protokolu. Nije popustio selektor Uroš Stevanović, nije im dao slobodan dan. Najvažnija je disciplina.

"Razgovarali smo sa selektorom, dobili odobrenje da idemo. Svi zajedno ćemo biti u Minhenu, ali nema popuštanja. Jutarnji trening je ostao, krećemo posle njega na utakmicu i čim se završi idemo nazad. Na ovaj način gradimo i timski duh", istakao je Jakšić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()