"Verujte u nas": Rajković rekao za UNU da će Orlovi jurišati na pobedu protiv Danske

Srbiju na Evropskom prvenstvu odlučujuća utakmica očekuje u utorak, 25. juna

Autor: Maša Vuković
21.06.2024. 20:21
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija srbije, strahinja pavlović, predrag rajković, lazar samardžić - 20 jun 2024 - foto Reuters-6675c44927e3e.webp Foto: Reuters

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković za UNU je sabrao utiske posle utakmica sa Engleskom i Slovenijom.

"Bile su dosta teške obe utakmice. Fizički naporne, obe reprezentacije su pokazale svoj kvalitet. Čini mi se da smo mogli bolje, ali i dalje imamo šansu da prođemo u drugi krug. To nam jedino preostaje protiv Danske, da moramo da pobedimo".

Veliki broj navijača podržao je naš tim u Nemačkoj.

"Na obe utakmice je zaista bila velika podrška naših navijača. Mi smo im neizmerno zahvalni što su došli u tolikom broju, nadam se da će ih biti još više protiv Danaca, jer će nam pomoć sa tribina mnogo značiti".

Srbiju očekuje odlučujuća utakmica sa Danskom u utorak.

"Spremamo se kao i za svaku utakmicu, treba da gledamo sve, da damo maksimum, da krenemo agresivno od početka. Znamo šta nam je činiti, nema mnogo kalkulacija, znamo da moramo da pobedimo, jer tako jedino idemo u narednu fazu. Verujte u nas", poručio je Predrag Rajković za Unu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()