Živković golom učestvovao u demoliranju Olimpijakosa: PAOK zavio Pirej u crno

Ekipa iz Soluna je sada na četvrtom mestu u grčkom prvenstvu i zaostaje samo bod za atinskim crveno-belima

05.11.2023. 22:07
  • Podeli:
andrija živković, fk PAOK, 8 okt 2023 - AP Photo Giannis Papanikos Tanjug (1)-6547fb841d690.webp Foto: AP Photo/Giannis Papanikos/Tanjug

Fudbaleri PAOK-a pobedili su večeras u Pireju ekipu Olimpijakosa rezultatom 4:2 u derbi meču 10. kola grčke Superlige.

Golove za PAOK postigli su srpski reprezentativac Andrija Živković u 38, Brendon Tomas u 56. iz penala i 65. i Magomed Ozdoev u 78. minutu.

Andrija Živković je bio starter u ekipi iz Soluna, a zamenjen je u 89. minutu. Živko Živković je ceo meč bio na klupi za rezerve.

Kod domaćih, u listu strelaca upisali su se Konstantinos Fortunis u 86. i Jorgos Masuras u osmom minutu nadoknade vremena.

PAOK se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, u u narednom kolu na svom terenu igraće na svom terenu sa Panetolikosom.

Olimpijakos je drugi na tabeli sa 21 bodom, a u narednom kolu gostovaće Asteras Tripolisu.

U ostalim današnjim mečevima 10. kola Superlige Grčke, postignuti su sledeći rezultati: Panetolikos - Asteras Tripolis 0:1, Janjina - Volos 1:1 i Aris - Atromitos 1:3.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()