Zvezda putuje za Rusiju: Ovo je raspored utakmica u Sankt Peterburgu

Rivali trenera Vladana Milojevića pored Zenita biće ekipe Sočija i argentinskog Taljeresa.

02.07.2024. 18:30
  • Podeli:
zvezda_vs_partizan_24042024_0101-667fb5bb404d2.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Nakon priprema na Zlatiboru fudbalere Crvene zvezde očekuje put u Rusiju na turnir koji će se odžati u tamošnjem grad Sankt Peterburgu.

Zvezda je prošl godine u konkurenciji Nefčija, Fenerbahčea i domaćina Zenita stigla do titule na ovom turniru, koju će pokušati da odbrani.

Rivali ekipi trenera Vladana Milojevića pored Zenita biće ekipe Sočija i argentinskog b

Prvu utakmicu u Rusiji crveno-beli igraju 5. jula od 12 sati protiv Sočija, tri dana kasnije od 18 časova rival će im biti Zenit, dok ih za kraj 12. jula od 17 sati očekuje duel sa argentinskim Taljeresom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()