Zemljotres jačine 5,7 stepeni pogodio ostrvo Vankuver u Kanadi

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama niti pričinjenoj materijalnoj šteti

04.07.2024. 20:07
  • Podeli:
zemljotres_anadolija2-644fafc0daf53.webp Foto: Anadolija

Snažan zemljotres jačine 5,7 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas Vankuver, najveće ostrvo kanadske provincije Britanska Kolumbija, saopštio je Evropski mediteranski seizmološki centar (EMSC).

Zemljotres se dogodio u 09.15 časova po lokalnom vremenu, na dubini od 10 kilometara, sa epicentrom od 417 kilometara zapadno od glavnog grada Britanske Kolumbije, Viktorija, naveo je EMSC.

Isto područje u 09.00 časova pogodio je zemljotres jačine 4,4 stepeni po Rihterovoj skali, preneo je EMSC.

I ovaj zemljotres se dogodio na dubini od 10 kilometara, sa epicentrom od 429 kilometara od Viktorije.  

Za sada nema podataka o eventualnim žrtvama niti pričinjenoj materijalnoj šteti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()