Zvezda zove na Mladost: Ovo su cene ulaznica za drugo kolo Superlige

Blagajna u petak radi od 10 do 18 časova, a u subotu od podneva pa do početka utakmice

22.07.2024. 17:43
  • Podeli:
zvezda-669e7dd5a9595.webp Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu 27. jula od 20 sati dočekuju Mladost na svom stadionu u drugom kolu Superlige.

U prvom su bili veoma ubedljivi i pobedili su Jedinstvo iz Uba sa 4:0, uz dva gola Šerifa Endiajea i po jedan Aleksandra Kataija i Bruna Duartea.

Klub iz Ljutice Bogdana je dva dana posle tog meča odigranog u subotu objavio i početak prodaje ulaznica za meč protiv Lučanaca, pa će se na severnu tribinu moći po najpovoljnijoj ceni od 400 dinara.

Za istok će navijači morati da izdvoje 500 dinara, za zapad 700, a za tribinu „Siniša Mihajlović“ 1.400 dinara.

Blagajne stadiona „Rajko Mitić“ će biti otvorene u petak i subotu, dok će od utorka one moći da se kupe putem interneta.

Blagajna u petak radi od 10 do 18 časova, a u subotu od podneva pa do početka utakmice. Iz Zvezde podsećaju i da će njihov servis za članstvo raditi u subotu od 12 do 20 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()