UNA u Dohi: Pogledajte atmosferu na ulicama pred utakmicu Hrvatske i Argentine

Tokom dana došle su još hiljade navijača koji su uspeli da kupe ulaznicu, a neki su stigli direktno i iz Hrvatske

Autor: Erdin Halimić
13.12.2022. 19:31
  • Podeli:
navijaci_Hrvatska_Doha_foto_Goran Stanzl_PIXSELL-6398bd6f13494.webp Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Navijači iz svih krajeva sveta preplavili su ulice Dohe, a UNA je ekskluzivno prošetala među njima kako bi prenela deo mundijalske atmosfere.

Plaža ispred hotela Hilton Doha, u kojem je smeštena hrvatska reprezentacija za vreme Svetskog prvenstva u Kataru, bila je premala da bi primila sve navijače koji su stigli da pozdrave Vatrene. Ukratko, ceo dan u Dohi traje navijačko ludilo.

Već po dobrom starom katarskom običaju, na dan utakmice Vatrenih na plaži ispred njihovog hotela razvija se navijačka zastava.

Hrvatski navijači pristigli su u Dohu iz svih krajeva sveta, a tokom dana došle su još hiljade navijača koji su uspeli da kupe ulaznicu.

U centru grada, na tradicionalnoj "štrafti" i pijaci Souk Vakiku, hrvatski navijači obukli su posebno pripremljene, modifikovane tradicionalne katarske odore, thobe, ali sa hrvatskim obiležjima.

Svi su bili raspoložen za fotografisanje sa navijačima u belim haljinama sa crvenim kockicama i zajedno sa njima zapevati.

Kad padne mrak, popuste ekstremne vrućine koje traju tokom dana, navijači dođu na svoje i onda krene pesma i zabava

Polufinalni susret između Hrvatske i Argentine na rasporedu je od 20 sati, a dan kasnije sastaju se Maroko i Francuska.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()