Agravanis nije napustio tim iz privatnih razloga: Sukob igrača i trenera lebdi u vazduhu

Sam je sebe izbacio iz reprezentacije, rekao je selektor Grčke

11.08.2023. 12:14
  • Podeli:
Dimitris Itudis-63ee79272873b.webp Foto: Profimedia

Svetsko prvenstvo u košarci počinje za 14 dana, a situacija u reprezentaciji Grčke nije baš idealna. Dimitrios Agravanis je otkazao učešće iz, kako on kaže, privatnih razloga, međutim, izgleda da je došlo do sukoba Dimitrisa Itudisa, selektora Grčke, i nekadašnjeg košarkaša Olimpijakosa i Panatinaikosa.

Itudis je prokomentarisao Agravanisovo napuštanje reprezentacije.

"Odlazak Agravanisa nije promenio stanje u timu. Sportisti ovde dolaze dobrovoljno, nije im prislonjen pištolj na čelo. Uostalom, i u planu treninga je bilo da Agravanis i Kalaicakis ne treniraju, da budu van ekipe", rekao je Itudis nakon poraza od Italije. "Sam je sebe izbacio iz reprezentacije, neću da otkrivam detalje. Kontaktirao sam sa 22 košarkaša telefonom ili lično. Neko je rekao ''dolazim'', neko je rekao ''ne mogu''. Vrlo jednostavno"'.

Međutim, izgleda da nije bilo baš tako jednostavno pošto se posle Itudisovih reči oglasio Agravanis na Instagramu, u postu koji je posle izbrisao, ali koji je dospeo do javnosti.

"Prestanite sa lažima, pričajte o tome kako psujete na srpskom", napisao je Agravanis.

Poznato je da je Itudis blizak prijatelj i kum sa Željkom Obradovićem i da je istina da je svašta naučio da kaže na srpskom jeziku. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()