Andreas Pistiolis novi trener košarkaša moskovskog CSKA

Rajković je smenjen danas, neposredno pred početak plej-ofa VTB lige u kom CSKA danas počinje četvrtfinalnu seriju protiv Jeniseja

15.04.2024. 22:45
  • Podeli:
andreas pisitolis profimedia-661cecd082c33.webp Foto: Profimedia

Grčki stručnjak Andreas Pistiolis novi je trener košarkaša CSKA, objavljeno je danas na sajtu moskovskog kluba.

Kako je saopšteno na sajtu "armejaca", Pistiolis (45) je došao u redove najtrofejnijeg ruskog kluba umesto smenjenog Makedonca Emila Rajkovića, a sa čelnicima CSKA potpisao ugovor je do kraja sezone.

Rajković je smenjen danas, neposredno pred početak plej-ofa VTB lige u kom CSKA danas počinje četvrtfinalnu seriju protiv Jeniseja. 

Pistiolis je u samostalnoj trenerskoj karijeri predvodio samo Galatasaraj u sezoni 2022/23, a znanje je sticao kao pomoćnik Željka Obradovića u Panatinaikosu, gde je sa srpskim stručnjakom osvojio i tri titule prvaka Evrope.  

Od 2014. do 2022. godine bio je pomoćni trener CSKA, pa odlično poznaje prilike u ruskom velikanu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()