Barselonu čeka krcata Arena: Neviđeno interesovanje za Zvezdinu utakmicu

Meč Zvezde i Barselone igra se u petak od 20 sati

16.10.2024. 14:20
  • Podeli:
delije derbi navijači zvezda-6597087aa851f.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaši Crvene zvezde su napravili sjajan posao, obezbedili su tri pobede u Evroligi, a uskoro bi mogli da stignu i do duple pobede.

Naime, u okviru duplog kola Evrolige, dočekaće špansku Barselonu, a interesovanje za ovaj meč je ogromno.

"Dragi korisniče! Vi ste na listi čekanja. Kada dođete na red, bićete preusmereni na željenu stranicu i imaćete raspoloživo 20 min za kupovinu. Hvala na strpljenju".

Podsećanja radi, u trećem kolu elitnog košarkaškog takmičenja, crveno-beli su demolirali Fenerbahče do tada neporaženu ekipu u Evroligi.

Nema sumnje da će Beogradska arena biti potpuno ispunjena u petak od 20.00 kada Barselona bude gostovala srpskom šampionu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()