Bonga uveren u Partizanovu dominaciju: "Videli smo samo deo onog što se sprema"

On je oduševljen saradnjom sa trenerom Željkom Obradovićem

24.09.2024. 22:30
  • Podeli:
isak bonga Dusan MilenkovicATAImages-66e9770467692.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Košarkaš Partizana Isak Bonga izjavio je da se nada trijumfalnoj sezoni, koja za crno-bele počinje u sredu.

"Očekujemo samo pobede. To je nešto što svi imamo u sebi i želimo to od svake utakmice i što se uvek traži od nas uz to da igramo čvrsto", rekao je Bonga novinarima na "Medija deju".

On je potom opisao kako izgleda rad sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem.

"Željko od nas traži osnovne stvari, nešto što ne možeš da zaboraviš, orijentisan je ka detaljima. Sve je u detaljima i mnogo toga zahteva od nas, ali sve to što traži je nešto što smo sposobni da uradimo. Defanzivno sam orijentisan i volim da igram odbranu. Za mene je najbolje što mogu da budem agresivan na obe strane, a imam i slobodu da šutiram, napadam obruč, asistiram saigračima...", naveo je nemački košarkaš.

Dotakao se i navijača Partizana.

"Videli smo samo deo onoga što se sprema i stvarno sam uzbuđen, oseća se energija i strast sa tribina i to su stvarno sjajne stvari. Želim da budem bolji iz utakmice u utakmicu. To su mi želje svake sezone", dodao je Bonga.

Košarkaši Partizana će u sredu u Beogradu dočekati Borac u prvom kolu regionalne ABA lige, u 20 časova

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()