Briga za Milvoki Bakse: Janis Adetokumbo van terena zbog povrede

Potencijalni problem za Milvoki, moraće da se oslone na druge nosioce igre

20.03.2024. 16:52
  • Podeli:
Janis Adetokumbo_Profimedia-649d306bcc77e.webp Foto: Profimedia

Košarkaš Milvokija Janis Adetokumbo propustiće zbog povrede derbi meč NBA lige protiv Bostona, koji će biti odigran u noći između srede i četvrtka, prenose američki mediji.

Adetokumbo je pre tri dana zbog povrede tetive propustio meč sa Finiksom, koji je završen pobedom Milvokija rezultatom 140:129. Američki mediji navode da se grčki košarkaš još nije oporavio od povrede. 

Adetokumbo ove sezone prosečno postiže 30,8 poena i ima 11,2 skoka i 6,4 asistencije po meču u NBA ligi.

Boston se nalazi na prvom mestu na tabeli Istočne konferencije NBA lige sa 54 pobede i 14 poraza, dok je Milvoki drugi sa skorom 44/24.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()