Burna reakcija Mijailovića zbog Čovića: "Partizan to nije podržao"

Oštre reči prvog čoveka crno-belih

01.10.2024. 18:20
  • Podeli:
Tan2022-10-1_142539813_0 ostoja mijailović foto jadranka ilic-6515edd9a6a1e.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Košarkaški savez Srbije ima novog predsednika, Nebojšu Čovića.

Međutim, to u Partizanu nisu dočekali sa oduševljenjem, a tim povodom se oglasio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

"KK Partizan nije podržao kandidaturu novoizabranog predsednika KSS, niti smatra da je on dobar izbor za srpsku košarku. Bez želje da komentarišem ko je kako i zbog čega glasao, moram da napomenem kako 28 od 30 prisutnih delegata (ili prethodna podrška 30 od 33) nije jednoglasno i da je takva definicija jeftin i nepotreban pokušaj obmane. Smatram da predsednik nacionalnog saveza treba da bude ugledan, pošten i sposoban čovek, a da je ovakvim izborom degradiran i postiđen svaki čovek koji je na bilo koji način uključen u našu košarku", napisao je Mijailović.

Podsećanja radi, Čović je u utorak prepodne zvanično predstavljen kao novi predsednik KSS-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()