Crno- beli lako do trofeja: Košarkaši Partizana osvojili turnir u Trapaniju

Partizan naredne pripremne mečeve igra od 13. do 15. septembra u Beogradu

09.09.2024. 08:15
  • Podeli:
partizan kk partizan-66de90d68373a.webp Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana osvojili su pripremni turnir na Siciliji pošto su u finalu ubedljivo savladali domaćina Trapani rezultatom 89:61.

Posle prve deonice Partizan je vodio 20:19, a na poluvremenu je bilo 42:33 za izabranike Žejka Obradovića koji su odigrali mnogo bolje nego u polufinalu turnira protiv Dertone koju su sinoć pobedili posle produžetka rezultatom 96:94. 

U trećoj deonici Partizan je prelomio meč i posle 30 minuta vodio 68:44, pa se samo postavljalo pitanje kojom će se razlikom meč okončati, a na kraju je bilo plus 28.

Danac Gabrijel Lundberg je predvodio Partizan sa 24 poena, 16 je dao Brendon Dejvis, Sterling Braun 14, Frenk Nilikina osam, a po sedam Karlik Džons i Vanja Marinković. 

Zbog predostrožnosti večeras nije igrao Tajrik Džons koji je osetio bol u finišu sinoćne utakmice. Na turniru zbog povrede nije igrao Ajzeja Majk, dok je Dvejn Vašington dobio slobodno zbog rođenja deteta.

Mladi srpski igrači Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević ostali su u Beogradu i igrali utakmice u svojoj generaciji.

Ranije danas u meču za treće mesto Dertona je pobedila Golden Kingse iz Japana rezultatom 80:71. 

Partizan naredne pripremne mečeve igra od 13. do 15. septembra kad će u Beogradu na turniru ugostiti Pariz i AEK.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()