Doleteli košarkaši Srbije, razletele se emocije: Pucali zagrljaji najmilijih, grmela pesma navijača

Svaki dan sam to govorio tokom turnira koliko sam srećan što sam deo ovog tima, rekao je Bogdanović

12.09.2023. 08:41
  • Podeli:
Srbija docek na aerodromu-64fffaec5c275.webp Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Vicešampioni sveta pod obručima stigli su kući, u uniformi Srbije, sa osmehom na licu i srebrom oko vrata. A doček na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" pun emocija, ljubavi i sreće. Grmele su ovacije, pucali su zagrljaji i poljupci najmilijih... Porodice, navijači i igrači bili su konačno zajedno.

Kako je bilo u avionu, 12, 13 sati od Manile do Srbije niko nije pričao, a bilo je sigurno, kao mnogo puta ranije, pesme, šale, dremke... Košarkaši Srbije bili su pod utiscima onoga što vide ispred sebe.

"Presrećan sam što su ljudi došli u velikom broju. Divna slika. Hvala im na tome, nadam da su uživali u igrama ovog tima", rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović

Setio se Bogdan i da je pre početka Svetskog prvenstva govorio da je srećan što je sa timom Plavih, ko god da mu je saigrač.

"Svaki dan sam to govorio i tokom turnira", otkrio je Bogdanović.

Stefan Jović rekao je da su u timu svi ponosni jer su od početka priprema verovali u ono što rade:

"Iskreno nismo očekivali ovakvu euforiju. Hvala svima što su došli u ovolikom broju, sva podrška je stizala do nas i ostavili smo svaki atom snage sve do finala. Ja sam od 2014. godine u reprezentaciji i ovaj tim ima ma dušu", rekao je Jović i nije zaboravio da pomene svog nekadašnjeg saigrača iz Saragose, danas iz reprezentacije Borišu Simanića.

"Ne mogu da zaboravim da pomenem ni nemili događaj sa Borišom koji je nama dao energiju i poruke koje su stigle do nas su nam pomogle da "poginemo" na terenu i napravimo rezultat. Najvažnije je da je on dobro i hvala svima što je on dobro".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()