Evroliga objavila deset najboljih poteza sezone: Jedan detalj će Grobare posebno zaboleti

Trojka koja je možda i prelomila sezonu

05.07.2024. 13:40
  • Podeli:
Partizan Bajern-65c54134cbf07.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Proteklo je više od mesec dana od završetka Evrolige i titule koju je poneo Panatinaikos u sjajnom finalu sa Realom. Na svakih nekoliko dana objavljivani su najbolji potezi iz pojedničanih kategorija tokom čitave sezone, a vreme je došlo i za listu od deset "ultimativnih".

Mesta nije bilo niti za jedan potez košarkaša Partizana i Crvene zvezde, ali jeste za jedan sa njihovih mečeva. Konkretno će crno-beli po lošem pamtiti meč sa Bajernom u Areni.

Imao je beogradski tim dva poena viška, međutim plus nisu uspeli da održe, pošto je Silvan Fransisko step-bek trojkom izigrao Frenka Kaminskog i minhenskoj ekipi doneo slavlje.

Prvo mesto na listi zauzima prelepa akcija Reala protiv Makabija iz hale "Aleksandar Nikolić" tokom koje su učestvovali svi igrači. Na kraju je Serhio Rodrigez bacio ali-up za jako zakucavanje Vensana Poarijea.

Kompletnu listu pogledajte ispod:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()