FMP posle preokreta savladao Cibonu: Rebec i Lazarević vodili Pantere do pobede

Klub iz Železnika će u sledećem kolu igrati protiv Studentskog centra, dok će se Cibona sastati sa Dubaijem

18.10.2024. 21:36
  • Podeli:
kk fmp cibona, 18 oktz 2024 - FMP Soccerbet Ivica Veselinov-6712b7568df3d.webp Foto: FMP Soccerbet/Ivica Veselinov

Košarkaši FMP-a pobedili su večeras Cibonu sa 89:84 u petom kolu ABA lige. Domaći su do trijumfa došli posle drame - na poluvremenu su gubili, ali je veliki preokret usledio u trećem periodu serijom 15:0. Ova serija se na kraju ispostavila kao presudna, jer Cibosi nisu imali snage za povratak.

Najefikasniji u ekipi FMP-a bio je Matic Rebec sa 23 poena, dok je Stefan Lazarević postigao 21. U ekipi Cibone istakao se Filip Bundović sa 26 poena.

FMP se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa učinkom 3-2, Cibona je na 11. mestu sa jednom pobedom i četiri poraza. Klub iz Železnika će u sledećem kolu igrati protiv Studentskog centra, dok će se Cibona sastati sa Dubaijem.

Ranije danas, Igokea je pobedila Cedevita Olimpiju rezultatom 91:78.

Klub iz Laktaša ima učinak 3-2, dok Cedevita ima dve pobede i tri poraza.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()