Gudurić dolazi u Beograd: Nastup srpskog beka neizvestan protiv Zvezde

U istom statusu je i Nik Kalates, dok trojica igrača ostaje van stroja

13.11.2023. 13:56
  • Podeli:
Marko Gudurić-63f86ad57de12.webp Foto: Profimedia

Srpski košarkaš Marko Gudurić doputovaće u Beograd na meč u kom Fenerbahče gostuje Crvenoj zvezdi u 8. kolu Evrolige, ali njegov nastup je neizvestan, objavio je turski košarkaški portal "TrendBasket".

Kako je objavio portal, Gudurić i Nik Kalates, koji nisu igrali prošlog četvrtka protiv Partizana, dolaze sa ostatkom ekipe u Beograd, gde Fenerbahče igra duplo kolo, odnosno dve utakmice u tri dana - u utorak protiv Zvezda, a u četvrtak protiv Makabija

Isti izvor ističe da nije sigurno da će Srbin i Grk biti spremni za meč protiv crveno-belih i da su veće šanse da se na parket vrate u četvrtak. 

Konačnu odluku o njihovom igranju protiv Zvezde doneće trener Dimitris Itudis na dan utakmice. 

Na kraju teksta portala "TrendBasket" ističe se da su i dalje van stroja Dajšon Pjer, Sertač Šanli i Metedžan Birsen, koji neće putovati u Beograd.  

Utakmica Crvena zvezda - Fenerbahče igra se u utorak od 20.45. Zvezda u meč ulazi sa skorom 2/5, a Fenerbahče sa 5/2.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()